mandag 28. oktober 2013

Borte bra,men hjemme bestEr klar for en ny morgen på hjemmekontoret, før første av dagens møter kl. 10.00!

Nå har jeg hatt hjemmekontor i ca. to år, etter å ha hatt kontor ute av huset i ganske mange år før det. Jeg deler ikke de fleste andres bekymringer når det gjelder å jobbe hjemme og tenker at jeg vil fortsette å jobbe innenfor husets fire vegger lenge. 


 
Her er mine tre grunner til det:

1.Jeg slipper å småprate med folk når det ikke passer, og dermed la det sosiale forstyrre  jobben – når jeg er hjemme på kontoret er jeg kun på jobb!

2.På hjemmekontoret er det god atmosfære, lett tilgang til tekoker, kjøkken og jeg har alltid alle papirer og PC tilgjengelig om jeg trenger det morgen som kveld.

3.Jeg slipper å betale husleie for et kontor jeg tross alt ikke
bruker så mye.

Når det er sagt, er det ikke sikkert hjemmekontor er tingen for alle, men det er det for meg. Det henger sikkert sammen med at jeg har arbeidsdisiplin, er veldig mye ute på møter og setter av tid til lunsjtreff med venner utenfor huset en gang imellom.   

Den eneste bakdelen jeg kan komme på med mitt hjemmekontor, er når møter med nye potensielle kunder skal avtales og det ikke er naturlig å møtes på en kafe, da blir det litt klamt å ta det hjemme – gå mellom gangen og inn på kontoret.

 
Pulten ryddet og klar for uken!