onsdag 27. januar 2016

Kan ikke få med seg alt!?


Man kan ikke få med seg alt heter det - men i disse teknotider burde det ikke være mulig å få med seg litt mer i alle fall, selv om man ikke er fysisk tilstede?


Denne uken startet med at det popper opp to– tre arrangementer i Oslo og omvegn jeg ikke har hørt om før, men virkelig kunne tenke meg og/eller ha nytte av å delta på. Det er bare det at det ikke er så lenge til og kalenderen min har fulle dager 2-3 uker frem i tid i alle fall. Om jeg bare hadde fått greie på det litt før, så kunne jeg altids hivd meg på et tog. Ja, jeg kunne sågar fått presset inn et møte i samme slengen. For en tur til hovedstaden er jo ikke å forakte, det gir som regel påfyll utover selve møte el. jeg er med på, noe disse bildene viser:  
Klarer å orientere meg etter hvert i Oslo - særlig på steder der de disker opp med kart liknende dette! 

Et av mange Osloarrangementer jeg har prioritert og visst om i god tid - #drømmeløftet Innovasjon Norge

Osloarrangementer fører ofte til familiegjensyn og noen nye opplevelser! 

På min vei i Oslo - kunst!
Tilbake i Grenland opplever jeg en helt annen kultur for invitasjon og publisering av arrangementer – her får vi greie på ting i god tid før det skal skje. Det resulterer i at jeg klarer å få med meg et og annet. Det er nemlig sånn at det skjer veldig mye bra i Grenland/Telemark, men det er alright å få med seg noe inne i hovedstaden og flere andre steder innimellom også. En Oslotur eller enda lengre til Lillehammer for eksempel må planlegges og vurderes nøye. De drøye 2 timene med tog innover og de like lange 2. timene med tog tilbake igjen benyttes til jobb, men likevel går det en del ventetid/finnefremtid etc. som jeg ikke får jobbet uansett. Det er altså ikke bare å stikke innom om man har et lite hull på et par timer i kalenderen! Jeg vil tro at det er flere som jeg som gjerne skulle fått mer med seg, som ikke nødvendigvis bor i gangavstand i hovedstaden. Jeg ønsker meg virkelig at flere arrangementer strømmes live eller på opptak - det er vel ikke så vanskelig nå til dags?