mandag 30. desember 2013

For i julen har man tid til å ha tid


Siste dag av romjulen som har vært full av fridager. Det har vært fridager preget av familie og selskapeligheter fra «bittelillejuleaften» og avsluttes i morgen med nyttårsfest for venner og en haug av barn.Jeg må innrømme at jeg har ikke fått lest så mye faglig som jeg hadde håpet. Julens lektyre har kun blitt noen små dykk ned i noen gamle klassikere som Legathåndboken, et par medlems-/fagblader og funnet frem til en ny aktuell søknadsfrist for et av prosjektene som kjøres i gang på nyåret.  
Det er kjent tekst å lese i medlemsbladet Din Bedrift om styret i Bedriftsforbundet region Sør – her pekes det bla. på at det i 2014 vil fokuseres på:
·         Bedre direkte dialog med medlemmene i regionen.
·         Jobbe videre for å få på plass tettere dialog med listekandidater og andre sentrale politikere i vår region for å bygge opp kjennskap til Bedriftsforbundet og våre næringspolitiske saker.
(utdrag fra tekst i Din bedrift 4/13 ).

Fra Legathåndboken finner jeg som alltid noe kjent som jeg ser jeg kan bruke inn i et nytt prosjekt og i Kultmag får jeg oversikt over hva andre driver med innenfor mitt felt. Det er alltid kjekt å også kunne henvise til noen offentlige og sentrale dokumenter så jeg har funnet frem gul, rosa og grønne markørpenner.