søndag 24. november 2013

Små gryter har også ører


 

Mandagen starter i sakte fart – det er planleggingsdag i barnehagen. Det betyr også at minstemann må være med på seminar; Juss og forsikring i regi av Bedriftsforbundet region Sør.

Jeg sjonglerer mellom å rigge til, ta imot folk, passe på at alle som har meldt seg på kommer, og får inn noen ekstra deltagere etter en runde på arrangørstedet Klosterøya. Minstemann Torje er fornøyd der han sitter med DC og spiller nederst i møterommet. Han får ekstra goder midt i uka – sjokolade og kjeks. Det er tross alt første dag av Grûnderuka (www.uke47.no) og første gang på flere år at han er med meg på et arrangement.  Jeg har introdusert advokat og forsikringsmegler som har ansvar for kurset da jeg hører en liten tynn stemme bakerst i rommet «mamma jeg likte ikke sjokoladen».  Et sted midt i seminaret tikker meldingen jeg har ventet på inn – mormor er klar til å hente. Jeg pakker sammen klær og spill, og får med meg Torje ut. Idet han går ut av døren kommer det et klart og tydelig – HA DET! Noen smiler litt og svarer ha det tilbake, mens jeg skryter av ham og sier at han har vært veldig grei.    

Vrådal; Straand hotel
Resten av uken er barnefri på jobben og fylles av møter rundt et nytt prosjekt der jeg har blitt dratt med inn som «søknadsekspert», i tillegg til mentorkafe og Nettverkskonferanse foruten div. oppfølgingsoppgaver og markedsføringgjøremål.