tirsdag 11. august 2015

Verden er vid og veiene mange


Nå er det tilbake til jobb for fullt. Ferien har vært variert, mange nye og fine opplevelser er lagt på minnet, festet til film og delt utenfor sosiale medier med venner og kjente.  

Det beste etter ferien i år var å starte med en halv uke, før det igjen ble noen fridager med feiring av bursdager og bryllup langt oppe på Golsfjellet. Denne uken er det tilbake for fullt. Mailene som hadde hopet seg opp og ikke ble besvart i ferien, fikk jeg unna forrige uke. Men denne uken var det operativt arbeid fra første time.

Det startet med tur opp til Vrangfoss sluser for å møte pressen. Veldig takknemlig for at både Varden og TA stilte, og vi fikk godt belyst KulturBiz oppstart 2. pulje i Midt- Telemark.  Men det å få koordinert alle første dag etter ferien og selv stå opp før 08.00, noe ikke har vært normalen på en del uker, det var ikke lett. Resultatet ble at jeg står der på Vrangfoss sluse alene, litt pjuskete og formidler budskapet etter beste evne -  vi ønsker oss nye mentorer og kulturbedrifter for kull nr. 2 i Midt – Telemark. Artikkel fra Varden

I dag er det oppfølging av artiklene og fullt kjør for å rekruttere flere mentorer. Det gledes over at en av de første mailene i innboksen kommer fra ei dame som gjerne vil være mentor og spør om vi kan bruke henne!