mandag 28. juli 2014

Tilbake til jobb!


På`n igjen: Innvielse av "kontorplassen" i 2. etasje - deilig med mye lys og masser av frisk luft! 

 

Det er fortsatt sommer – jeg vet det! Men likevel, ferien er over for min det og jeg har en snikende høstfølelse her jeg sitter foran dataen i sommervarmen.


Ikke det at jeg ikke er glad i ferie – i år har jeg virkelig klart å skyve jobben nesten helt til side i 3 uker! Men jeg er også glad i den følelsen som kommer de første dagene etter en lengre ferie. Da har jeg som regel litt tid til å sette meg ned, samle opp alle mailer som bør besvares, få oversikt, legge planer og sette opp budsjetter.
Jeg går en spennende høst i møte, rett før sommeren ble en større søknad klar og sendt for behandling i september. Det betyr mye for retning og budsjett i firma hva som blir utfallet av denne.  
 
I sommer har jeg også ventet på svar på en henvendelse til noen stortingspolitikere. Denne henvendelsen må følges opp og om vi får positivt tilbakemelding på denne, betyr det nitidig arbeid frem mot en avklaring for det andre hovedoppdraget jeg har og har hatt i firmaet mitt over lengre tid. 
Jeg ser også frem til å holde innlegg for studenter på HiT igjen, nye møter med De bra damene, treff hos me&i vertinner og annet uforutsett som høsten 2014 måtte bringe.