torsdag 4. februar 2016

Vi lærer så lenge vi lever

Gjengen som jeg tok sertifisering sammen med i Oslo + læreren.
Det er lenge siden jeg har gått rundt og følt på eksamensnerver – eller brukt veldig mye energi på å bekymre meg for resultatet av en innlevert skoleoppgave. Et lite snev av gamle skoledager fikk jeg oppleve igjen i forbindelse med min sertifisering til Lean Business-rådgiver.  

For det første skrev jeg som en gal, og følte at de to timene ikke strakk til for å kunne svare godt på alt. For det andre kjente jeg en stor lettelse over å ha bestått, men også over å få en bekreftelse på at jeg tross alt etter tolv år borte fra skolebenken fortsatt «har» det. Dette var den hyggelige hilsenen og godkjennelsen jeg fikk:

Hei Linda !Gratulerer med bestått Lean Business  eksamen!

Du leverte en generelt sett Meget God besvarelse, hvor du viser god forståelse av emnet, og evne til å overføre kompetansen til praksis.

Se øvrige kommentarer direkte i din besvarelse (vedlagt)
 

Denne sertifiseringsmetoden med kurs, pensumbok og påfølgende test, satt meg også på en idé – en idé jeg tror er ganske god. Hva med å innføre noe lignende i KulturBiz for regioner eller organisasjoner som ønsker å gjøre mye av arbeidet i mentoringprogrammet selv? Gjennom å gjøre programmet til en del av sin egen virksomhet, ville det bli rimeligere for aktørene å delta.  Jeg tror det ville gjøre det betydelig enklere å få KulturBiz ut til flere, i tråd med våre målsettinger - og i tråd med  kravene Telemark fylkeskommune og Kulturrådet stiller til KulturBiz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar